masszázsfajtáim

Frissítő-lazító-relaxáló masszázs:

A svédmasszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent, (pl. izomfájdalom, stresszes fejfájás, stb..), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Svédmasszázsom erőssége igényed szerint változhat. Az intuíciókra hagyatkozó kellemesen ellazítótól és bőséges energiával feltöltőtől az erős, bár nem sportmasszázs erősségűig. (A masszázsmenetnek nem képezi részét a hasi és mellkasi részek masszírozása.)

                                                                     Arcmasszázs, indiai fejmasszázs:

Pár perces, olaj nélkül történik, bármelyik masszázsfajtához kérheted, ha szereted.

Frissítő és reflexzónás talpmasszázs:

Ez nálam 30 perces. A reflexzóna-talpmasszázs sikeres, ősi módszer - már az egyiptomiak is alkalmazták - a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében. Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon, szerveken. Serkenti egyes szervek működését, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában, javul a sejtek anyagcseréje, növeli az oxigénellátást. Élénkül a vér-, és nyirokkeringés, ami elősegíti a különféle kötőszöveti lerakódások felszívódását. Mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit, harmóniába hozza a szervek működését. Javítja a lelkiállapotot, hiszen serkenti az életenergia áramlását. A talpmasszázs elősegíti a szervezet tisztítását, salaktalanítását, ami a gyógyulás előfeltétele.

Alakformáló/cellulit/narancsbőr masszázs:

Célterület: comb elöl/oldalt/hátul, fenék, csípő, has. 
Speciális krémmel és eszközzel kezeljük az érintett területeket, ahol a vér és nyirokkeringés megmozgatásával segítünk. Csak a fájdalomköszöbödig megyünk el, ami egyébként kezelésről kezelésre kitolódik.
Hossza kb. 30-50 perc.


                                                                                 Mézes hátmasszázs:

A méz húzó/emelő hatásával lazítja el a hát izmait. Kellemesen hangzó neve ellenére van 1-2 perc benne, amikor bizony érzed, hogy élsz. :) Ha ezt (is) kéred, kérlek jelezd előre, hogy a mézes keveréket elő tudjam készíteni megfelelően. Ezt a masszázst a 90 perces masszázs is magában foglalhatja, de kizárólag szőrtelen felületen kivitelezhető.


Szeretettel várlak Debrecenben svédmasszázsra, frissítő masszázsra, relaxáló masszázsra, lazító masszázsra, arcmasszázsra, hátmasszázsra, mézes masszázsra,  kineziológiai tapasz felhelyezésre (kinesio taping, kinesio tape)